Teške krađe

 U razdoblju od 26. do 28. listopada 2011. godine u mjestu Škrabutnik nepoznati počinitelj (ili više njih) provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 59-godišnjaka i iz nje otuđio cigarete,

Foto: ilustracija

U razdoblju od 26. do 28. listopada 2011. godine u mjestu Škrabutnik nepoznati počinitelj (ili više njih)  provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 59-godišnjaka i iz nje otuđio cigarete, alkoholna pića i ključ osobnog automobila marke „lada niva“, bez registracijskih oznaka, kojim se potom udaljio u nepoznatom smjeru. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinitelj 23-godišnjak s područja općine Požega i protiv njega slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog.

Tijekom noći s četvrtka na petak, 27./28. listopada 2011. godine u Požegi u ulici Osječkoj nepoznati počinitelj (ili više njih)  provalio je u aparat za kavu i iz njega otuđio mehanizam za kovanice i novac. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

U razdoblju od 20. kolovoza do 30. listopada 2011. godine u mjestu Vlatkovac nepoznati počinitelj (ili više njih)  provalio je u vikendicu 57-godišnjak i iz nje otuđio kućanski aparat.Policijski službenici tragaju za počiniteljem.



Stranica