Prometna problematika

U subotu, 11. listopada 2014. godine, oko 10.35 sati, u Požegi, u Ulici Arslanovci, 80-godišnjak je upravljao biciklom prilikom čega mu se u prednji kotač zapetljala vrećica koju je

 

Foto: Ilustracija

U subotu, 11. listopada 2014. godine, oko 10.35 sati, u Požegi, u Ulici Arslanovci, 80-godišnjak je upravljao biciklom prilikom čega mu se u prednji kotač zapetljala vrećica koju je prevozio na ručki od bicikla uslijed če4ga je pao na kolnik i lakše se tjelesno ozlijedio. Protiv 80-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.

U nedjelju, 12. listopada 2014. godine, oko 9.45 sati, u mjestu Gaj, u Ulici Poce Kolomona, 64-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“, bosanskohercegovačkih registarskih oznaka, izlaskom iz oštrog zavoja udesno, izgubio je nadzor nad vozilom, prešao na suprotni kolnički trak te prednjom stranom vozila udario u prednju stranu osobnog automobila marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 59-godišnjak. U prometnoj nesreći 59-godišnjak je teško tjelesno ozlijeđen a protiv 64-godišnjaka slijedi kaznena prijava.



Stranica