Dvije prometne nesreće zbog brzine

Prometne nesreće dogodile su se u mjestima Novi Mihaljevci i Eminovci

U četvrtak 4. travnja 2019., oko 17 sati, u mjestu Novi Mihaljevci, 30-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Seat“, švicarskih registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine vozilom je sletjela s kolnika i udarila u ogradu u vlasništvu 55-godišnjaka i stup u vlasništvu 58-godišnjaka. Njoj je naplaćena novčana kazna na mjestu događaja.
Oko 17.40 sati u mjestu Eminovci, 21-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Mazda“ požeških registarskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja naletio je prednjim djelom na stražnji dio zaustavljenog osobnog automobila marke „Fiat“ požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 58-godišnjak, a koji je odbačen i potom udario prednjim djelom u prednji dio osobnog automobila marke „Škoda“ požeških registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak.
U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđena 51-godišnja putnica iz osobnog automobila marke „Fiat“, dok protiv 21-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog vožnje neprilagođenom brzinom.
 

Stranica