Veći broj kaznenih djela tijekom produženog vikenda

Otuđeni su predmeti u Vidovcima, provaljeno u kuću u Pleternici, pokušano u jedan i provaljeno u drugi stan u Požegi

44-godišnjaku otuđeni predmeti u Vidovcima
U petak, 19. travnja 2019., policijskim službenicima je prijavio 44-godišnjak da mu je u razdoblju od 5. do 12. travnja 2019., u Vidovcima, u ulici Orljavskoj, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz garaže i dvorišne zgrade otuđio razne predmete. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Krađa“.

Provaljeno u dva stana i obiteljsku kuću
U petak 19. travnja 2019., u dopodnevnim satima u ulici Njemačkoj u Požegi, u stambenoj zgradi, nepoznati počinitelj (ili više njih), pokušao je provaliti u stan u vlasništvu 40-godišnjakinje, nakon čega je provalio u stan 30-godišnjakinje iz kojeg je otuđio nakit. Istoga dana, provaljeno je i u obiteljsku kuću u Ulici bana Josipa Jelačića u Pleternici, u vlasništvu 58-godišnjaka iz koje je također otuđen nakit. Policijski službenici tragaju za počiniteljima protiv kojih slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Teška krađa“.

Dovršeno kriminalističko istraživanje
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim i 23-godišnjim hrvatskim državljanima, koje se sumnjiči da su u nedjelju, 21. travnja 2019., oko 11 sati, iz obiteljske kuće u vlasništvu 87-godišnjaka u ulici Zrinskoj u Požegi otuđili novac. Protiv njih slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Krađa“.
 

Stranica