Prometne nesreće tijekom proteklog vikenda

U petak, 6. rujna 2019., oko 10.20 sati, u mjestu Gornja Obrijež, 24-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Fiat“, daruvarskih registarskih oznaka,  uslijed neprilagođene brzine prešla je u suprotnu kolničku traku i prednjim dijelom vozila udarila u prednji lijevi dio osobnog automobila marke „Mercedes“, daruvarskih registarskih oznaka, a kojim je upravljao 56-godišnjak. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena 69-godišnja putnica iz „Mercedesa“, dok su oboje vozača lakše ozlijeđeni, a protiv 24-godišnjakinje slijedi kaznena prijava zbog kaznenog djela „Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu“.
Istoga dana, oko 16.30 sati, između mjesta Požega i Gradski Vrhovci, 32-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Opel“ požeških registarskih oznaka, prešao je vozilom na lijevu stranu kolnika, a potom sletio na bankinu te udario u kanal oborinskih voda. U prometnoj nesreći vozač je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi prekršajni nalog.
 Tijekom proteklog vikenda dogodile su se i tri prometne nesreće s materijalnom štetom, u Lipiku u Ulici Ante Starčevića, u Kutjevu u Ulici Republike Hrvatske i u Gradcu u Ulici Stjepana Radića, dok dva bijega s mjesta prometne nesreće bilježimo u mjestu Mihaljevci i u Lipiku u Ulici Vukovarska avenija.
 

Stranica