Osumnjičen za krađe i tešku krađu provaljivanjem

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu kao nadopuna kaznene prijave

FOTO: ilustracija

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Daruvara kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Teška krađa“.
Naime, osumnjičeni je u razdoblju od 27. do 30. svibnja 2022. u mjestu Veliki Banovac, provalio u dvorišni objekt i otuđio bakreni kotao za rakiju u vlasništvu 80-godišnjakinje.

Također je utvrđeno da je počinio i tri kaznena djela krađe. 18-godišnjak je u razdoblju 9./10. lipnja 2022. u Pakracu u Ulici Krndija, ispred trgovine otuđio bicikl marke „Cube“ u vlasništvu 31-godišnjaka.

Nadalje, u razdoblju od 23. do 25. rujna 2022. u mjestu Šeovica je iz nezaključanog metalnog kontejnera otuđio motornu pilu u vlasništvu 55-godišnjakinje.
Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 18-godišnjak zajedno s 34-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Daruvara u razdoblju od 1. svibnja do 1. listopada 2022. u Pakracu u Ulici Krndija, iz radionice koja se duže vrijeme ne koristi otuđio alat u vlasništvu 46-godišnjakinje i 47-godišnjaka.

Vezano za navedeno slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu kao nadopuna kaznene prijave.
 

Stranica