Udario vozilom u službeno policijsko vozilo, a nakon toga napustio mjesto događaja

Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke kao niti podatke o vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za vozačem protiv kojeg slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama

FOTO: Ilustracija

U ponedjeljak 5. kolovoza 2024. oko 19.10 sati u Pakracu u Ulici Vinka Rehaka, 44-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom, prešao je vozilom na suprotnu stranu kolnika te lijevim vanjskim zrcalom udario u lijevo vanjsko zrcalo službenog policijskog vozila kojim je upravljala 38-godišnja policijska službenica, a koja se kretala iz suprotnog smjera.

Nakon prometne nesreće vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio svoje podatke kao niti podatke o vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za vozačem protiv kojeg slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u blizini mjesta Bektež.
 

Stranica