Poziv na testiranje i razgovor kandidatima/kinjama

Testiranje  se sastoji  od  provjere  znanja  bitnih  za  obavljanje  poslova  radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata/kinja na postavljena pitanja

Foto: Ilustracija

 
 
 
 
 
 
REPUBLIKA HRVATSKA
MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA
POLICIJSKA UPRAVA POŽEŠKO-SLAVONSKA
 
Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodno radno mjesto  rukovodećeg
policijskog službenika/ca-načelnika/ca policijske postaje
 
objavljuje
 
POZIV NA
TESTIRANJE  I  RAZGOVOR
KANDIDATIMA/KINJAMA
 
koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, objavljenog na web stranicama Ministarstva pravosuđa, uprave i digitalne transformacije i Ministarstva unutarnjih poslova, dana  09. kolovoza  2024.  godine, za popunu slobodnog radnog mjesta rukovodećeg policijskog  službenika/ce u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj na radno mjesto načelnika/ce Policijske postaje Požega koje će se održati dana 5. rujna 2024. godine (četvrtak) s početkom u 10 sati u prostorijama Policijske uprave požeško-slavonske, Požega, Josipa Runjanina 1.
 
Kandidati/kinje koji udovoljavaju uvjetima iz Internog oglasa bit će i osobno putem telefona obaviješteni o točnom terminu testiranja. 

Pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Ministarstva unutarnjih poslova  https://mup.gov.hr/  istovremeno s objavom internog oglasa.
 

Kandidati/kinje koji nisu podnijeli/e pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz internog oglasa, ne smatraju se kandidatima/kinjama prijavljenim na interni oglas te im je dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatom/kinjama prijavljenim na interni oglas. Obavijest je dostavljena putem elektroničke pošte.
 
PRAVILA TESTIRANJA

Po dolasku na testiranje, od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta.
NAPOMENA: Kandidati/kinje koji dođu u prostorije Policijske uprave nakon vremena određenog za početak testiranja, neće moći pristupiti testiranju.
Za vrijeme testiranja nije dopušteno:
- koristiti se bilo kakvom literaturom odnosno bilješkama;
- koristiti mobitel ili druga komunikacijska sredstva;
- napuštati prostoriju u kojoj se provjera odvija bez odobrenja osoba koje provode testiranje;
- razgovarati s ostalim kandidatima/kinjama niti na drugi način remetiti koncentraciju kandidata/kinja;
- ukoliko pojedini kandidat/kinja prekrši pravila bit će udaljen/a s provjere znanja, a njegov/njezin rezultat Povjerenstvo neće priznati niti ocijeniti.
 
Testiranje  se sastoji  od  provjere  znanja  bitnih  za  obavljanje  poslova  radnog mjesta, a provodi se putem odgovora kandidata/kinja na postavljena pitanja. Test se vrednuje bodovima od 0 do 10, a  smatra  se da je  kandidat/kinja  zadovoljio/la  na testiranju ako je dobio/la  najmanje 5 bodova.
  
Kandidati/kinje koji/e nisu pristupili testiranju ne smatraju se više kandidatima/kinjama u  postupku.
 
     Povjerenstvo  će s kandidatima/kinjama koji/e su zadovoljili/e na testiranju obaviti  razgovor (intervju) istog dana 5. rujna 2024. godine,  nakon uvida u rezultate testiranja.  Povjerenstvo  će u razgovoru (intervju) s kandidatima/kinjama utvrditi njihova znanja, sposobnosti i vještine,  profesionalne ciljeve i motivaciju  za rad, interese te rezultate ostvarene  u  dosadašnjem radu. Rezultati razgovora (intervjua) vrednuju se bodovima od 0 do 10. Bodovi se mogu utvrditi decimalnim brojem, najviše na dvije decimale. Smatra se da je kandidat/kinja  zadovoljio/la na intervjuu ako je dobio/la  najmanje 5 bodova.
                                                         
 
 
KLASA: 112-01/24-04/189

URBROJ:  511-22-04-24-5

Požega, 30. kolovoza 2024.

                                                                                   Povjerenstvo za odabir kandidata za slobodno
                                                                               radno mjesto rukovodećeg policijskog službenika/ca
                                                                                                 načelnika/ca policijske postaje
 

Stranica