Teška krađa i nedozvoljena trgovina

U vremenskom razdoblju od 19. do 24. kolovoza u Pakracu, u ulici Radničko naselje, izvršena provala u skladište poduzeća „Elekta d.o.o.“ iz kojega je otuđena veća količina električnih bakrenih vodiča.

Tijekom jučerašnjeg dana na području PU požeško-slavonske zabilježeno je:

- jedna teška krađa provaljivanjem (u Pakracu);

U vremenskom razdoblju od 19. do 24. kolovoza u Pakracu, u ulici Radničko naselje, izvršena provala u skladište poduzeća „Elekta d.o.o.“ iz kojega je otuđena veća količina električnih bakrenih vodiča. Za počiniteljem se traga i protiv njega slijedi kaznena prijava.

- jedna nedozvoljena trgovina (u Požegi);

U ponedjeljak, 24. kolovoza  oko 11.50 sati u Požegi, na Trgu Svetog Trojstva, zatečen je 50-godišnjak kako prodaje cigarete. Tijekom kriminalističke obrade policijskim službenicima je izručio ukupno 525 kutija cigareta raznih marki s nadzornim markicama Ministarstva financija BiH i Ministarstva financija RH za izvoz. Cigarete su od počinitelja oduzete i protiv njega slijedi kaznena prijava.

- jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom (u Požegi) i tri prometne nesreće s materijalnom štetom (dvije u Požegi te jedna između mjesta Ferovac i Šumanovac);

U ponedjeljak, 24. kolovoza  u 10.15 sati u Požegi, u ulici Svetog Roka, 64-godišnji vozač osobnim automobilom „citroen c4“, novogradiških registracijskih oznaka, naletio je na 15-godišnjaka koji je prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. Nakon prometne nesreće napustio je mjesto događaja no naknadno je pronađen. Tom prilikom pješak je zadobio lake tjelesne ozljede. Protiv vozača slijedi optužni prijedlog zbog nepropuštanja pješaka i napuštanja mjesta događaja.

- jedno nasilničko ponašanje u obitelji (u Brodskom Drenovcu).

Ostalih događaja interesantnih za medije nije bilo.
 


Stranica