Dvije prometne nesreće u Požegi

U utorak, 1. prosinca oko 7.10 sati u Požegi, na raskrižju ulica Stjepana Radića i Industrijske, 61-godišnji vozač osobnim automobilom „renault 4“, požeških registracijskih oznaka, ušao je u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska. Uslijed oduzimanja

 Požega
Foto:
ilustracija

U utorak, 1. prosinca  oko 7.10 sati u Požegi, na raskrižju ulica Stjepana Radića i Industrijske, 61-godišnji vozač osobnim automobilom „renault 4“, požeških registracijskih oznaka, ušao je u raskrižje, a da nije propustio sva vozila koja se kreću cestom s prednošću prolaska. Uslijed oduzimanja prednosti prolaska u bočnu stranu njegova vozila udario je osobni automobil „hyundai accent“, požeških registracijskih oznaka, kojim je upravljala 45-godišnjakinja. Protiv vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.


Istoga dana oko 13.10 sati u Požegi, u Osječkoj ulici, 74-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine osobnim automobilom „vw golf“, požeških registracijskih oznaka, nije se uspio pravovremeno zaustaviti uslijed čega je udario u osobni automobil „vw golf“, zagrebačkih registracijskih oznaka, koji se ispred njega zaustavio radi propuštanja pješaka. Protiv vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.

 


Stranica