Prometne nesreće u Požegi i Eminovcima

U petak, 11. prosinca oko 12 sati u Požegi, na raskrižju Zrinsko-Frankopanske i ulice Pavla Radića, prilikom skretanja u desno 44-godišnja vozačica zbog neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad osobnim automobilom „peugeot 205“, požeških registracijskih oznaka. Tom prilikom udarila je u osobni

Požega, Eminovci 
Foto: ilustracija

U petak, 11. prosinca oko 12 sati u Požegi, na raskrižju Zrinsko-Frankopanske i ulice Pavla Radića, prilikom skretanja u desno 44-godišnja vozačica zbog neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad osobnim automobilom „peugeot 205“, požeških registracijskih oznaka. Tom prilikom udarila je u osobni automobil „vw golf“, požeških registracijskih oznaka, koji je bio zaustavljen zbog upaljenog crvenog svjetla na semaforu i odbacila ga unazad na osobni automobil „hyundai tucson“, požeških registracijskih oznaka. Protiv vozačice slijedi obavezni prekršajni nalog.

U petak, 11. prosinca oko 13 sati u Požegi, u ulici Kamenita vrata, 18-godišnji vozač zbog nedržanja potrebnog razmaka između vozila, nije uspio pravovremeno zaustaviti svoj osobni automobil „fiat tipo“, požeških registracijskih oznaka, uslijed čega je udario u osobni automobil „vw golf“, požeških registracijskih oznaka, koji je bio zaustavljen ispred njega u koloni vozila. Protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

U petak, 11. prosinca oko 16 sati u Eminovcima, u Vukovarskoj ulici, zbog neprilagođene brzine 49-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (0,76 g/kg) izgubio je nadzor nad osobnim automobilom „kia shuma“, požeških registracijskih oznaka i sletio u putni kanal gdje je došlo do rotiranja vozila i udara u smjerokazni stupić. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U subotu, 12. prosinca u vremenu od 16.15 do 17 sati u Požegi, u Osječkoj ulici, na parkiralištu bolnice nepoznato vozilo udarilo je propisno parkirani osobni automobil „ford escort“, požeških registracijskih oznaka. Za vozačem i vozilom se traga.



Stranica