Narušavanja javnog reda i mira

U Požegi, u Dubrovačkoj ulici, 52-godišnjak pod vidnim utjecajem alkohola verbalno i tjelesno je napao 31-godišnjaka, a po dolasku policijskih službenika započeo je s vrijeđanjem. Kako je odio postupiti po naredbi policijskih službenika uz uporabu sredstava prisile doveden je u



 Foto: ilustracija

U utorak, 22. prosinca 2009. godine oko 15 sati u Venju, 45-godišnjakinja je vrijeđala policijske službenike prilikom obavljanja obavijesnog razgovora s njenim suprugom. Protiv nje slijedi optužni prijedlog.

Nešto kasnije, oko 18.50 sati u Požegi, u Dubrovačkoj ulici, 52-godišnjak pod vidnim utjecajem alkohola verbalno i tjelesno je napao 31-godišnjaka, a po dolasku policijskih službenika započeo je s vrijeđanjem. Kako je odio postupiti po naredbi policijskih službenika uz uporabu sredstava prisile doveden je u prostorije policije gdje mu je zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja određeno zadržavanje do prestanaka djelovanja opojnog sredstva. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog.

U srijedu, 23. prosinca 2009. godine oko 1.20 sati u Pakracu, u Bolničkoj ulici, 27-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,10 g/kg) bacio je staklenu bocu prema nogostupu i pogodio u glavu 19-godišnjaka. Obzirom da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tijekom protekloga dana zabilježili smo i dva nasilnička ponašanja u obitelji (u Požegi i Traparima).

 


Stranica