Narušavanje javnog reda i mira u Požegi

U četvrtak, 24. prosinca 2009. godine oko 00.50 sati u Požegi, u Frankopanskoj ulici, prilikom kontrole u prometu 45-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,73 g/kg) odbio je izaći iz vozila i dati isprave na uvid te je vrijeđao policijske službenike. Kako je odbio postupiti po naredbama policijskih službenika uz

 Požega

Foto: ilustracija


U srijedu, 23. prosinca oko 16.30 sati u Požegi, u Zagrebačkoj ulici, na benzinskoj postaji, 35-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,46 g/kg) bez ikakvog povoda vikao je i galamio. Kako je prijetila opasnost od nastavka činjenja prekršaja smješten je u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U četvrtak, 24. prosinca 2009. godine oko 00.50 sati u Požegi, u Frankopanskoj ulici, prilikom kontrole u prometu 45-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,73 g/kg) odbio je izaći iz vozila i dati isprave na uvid te je vrijeđao policijske službenike. Kako je odbio postupiti po naredbama policijskih službenika uz uporabu sredstava prisile doveden je u prostorije policije gdje mu je određeno zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

 



Stranica