Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

U subotu, 6. ožujka oko 19.10 sati na državnoj cesti između Milanluga i Vukojevice, 37-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine prilikom izlaska iz zavoja izgubio je nadzor nad osobnim automobilom „vw golf“, slatinskih registracijskih oznaka i sletio s kolnika. U prometnoj nesreći 48-godišnja putnica zadobila

 Pakrac, Vukojevica
Foto: ilustracija


U subotu, 6. ožujka oko 19.10 sati na državnoj cesti između Milanluga i Vukojevice, 37-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine prilikom izlaska iz zavoja izgubio je nadzor nad osobnim automobilom „vw golf“, slatinskih registracijskih oznaka i sletio s kolnika. U prometnoj nesreći 48-godišnja putnica zadobila je lake tjelesne ozljede. Protiv vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.

U nedjelju, 7. ožujka oko 19.50 sati u Pakracu, u ulici Grigora Viteza, 51-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,63 g/kg) narušio je javni red i mira tako što je 38-godišnjakinji glasno vikao razne pogrdne riječi te lupao po ulaznim vratima kuće. Potom je osobnim automobilom „rover“, daruvarskih registracijskih oznaka, napustio mjesto događaja te je oko 20 sati u ulici Augusta Cesarca uslijed utjecaja alkohola prilikom izlaska iz zavoja izgubio nadzor nad vozilom i sletio na bankinu te udario u stablo. Nakon prometne nesreće napustio je mjesto događaja no ubrzo je pronađen. U prometnoj nesreći zadobio je lake tjelesne ozljede. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.



Stranica