Momčad PU Požeško slavonske pobjednik je VII. malonogometnog turnira Grada Požege

Foto: PU požeško-slavonska

Momčad PU Požeško slavonske pobjednik je VII. malonogemetnog turnira u povodu Dana Grada i Grgureva. Oni su u finalu bili bolji od prošlogodišnjeg pobjednika, «Tekije», rezultatom 3:2, a finale su izborili pobjedom nad momčadi „Spin Valisa“ rezultatom 5:2. U finalnom susretu PU je povela u prvom poluvremenu sa 2:0 zgodicima Pavića i Kolomaza, da bi iskusna Tekija, u kojoj su mahom bivši i sadašnji nogometaši požeškog četvrtoligaša „Slavonije“, smanjila na 1:2 ali je Maroši zgoditkom za 3:1 potopio sve nade za preokretom. Do kraja je Tekija uspjela samo umanjiti poraz.

Ovogodišnji turnir okupio je čak 16 momčadi, četiri više nego lani, tako da je proteklog vikenda odigran prvi krug turnira koji su prošle momčadi PU Požeško-slavonske, Tekija, APP, Spin Valis, Metalijatrans i Magma koje su tijekom subotnjeg prijepodneva u dvorani Grabrik odlučivale o plasmanu u samoj završnici turnira. Pehare najuspješnijim sudionicima tradicionalnog malonogometnog turnira uručio je zamjenik gradonačelnika Ivan Enjingi, ml.

Momčad Policijske uprave nastupila je sastavu; Janček Karlo, Vujnović Miro, Šulc Dinko, Jušić Zoran, Štetić Ivan, Kovačević Marijan, Odobašić Štefo, Pavić Marko, Ravlić Boris, Kolomaz Franjo, Maroši Kristijan i Ciganović Tomislav. Konačni poredak ; 1. PU Požeško-slavonska; 2. Tekija; 3. Spin Valis, 4. Magma; 5. APP; 6. Metalijatrans.



Stranica