Narušavanje javnog reda i mira

U subotu, 13. ožujak oko 4 sata u Pakracu, u ulici Prilaz na mali most, dvojica starosti 19 godina pod utjecajem alkohola (1,77 i 2,53 g/kg) došli su do kuće vlasništvo 41-godišnjaka gdje su razbacivali građevinski materijal. Nakon što je vlasnik izašao tjelesno su se sukobili. Protiv počinitelja slijede optužni

 
Foto:
ilustracija

U subotu, 13. ožujak oko 4 sata u Pakracu, u ulici Prilaz na mali most, dvojica starosti 19 godina pod utjecajem alkohola (1,77 i 2,53 g/kg) došli su do kuće vlasništvo 41-godišnjaka gdje su razbacivali građevinski materijal. Nakon što je vlasnik izašao tjelesno su se sukobili. Protiv počinitelja slijede optužni prijedlog.

U nedjelju, 14. ožujka oko 00.05 sati u Požegi, Dragutina Lermana, 23-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,58 g/kg) bez ikakvog povoda rukama je udario po službenom policijskom vozilu. Zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja zadržan je u prostorijama policije do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Istoga dana oko 17 sati u Lipiku, u ulici Matije Gupca, u voćnjaku vlasništvo 54-godišnjaka, pas vlasništvo 46-godišnjaka napao je njegova psa te je time doveo u opasnost i vlasnika. Protiv 46-godišnjaka slijedi obavezni prekršajni nalog.



Stranica