Teške krađe provaljivanjem

U ponedjeljak, 15. ožujka 2010. godine u vremenu od 7 do 13.50 sati u Požegi, u ulici Dragutina Tadijanovića,izvršena je provala u obiteljsku kuću iz koje je otuđen ključ osobnog automobila. Potom je nepoznati počinitelj otišao u dvorište i pomoću otuđenog ključa odvezao osobni automobil „honda civic“,

 
Foto:
ilustracija

U vremenu od 13. do 15. ožujka 2010. godine u blizini mjesta Striježevica izvršena je provala u radne strojeve iz kojih je otuđeno gorivo, ulje, akumulatori i alat. Za počiniteljem se traga i protiv njega slijedi kaznena prijava.

U noći, 14./15. ožujka 2010. godine u Novoj Ljeskovici izvršena je provala u prodavaonicu mješovite robe iz koje su otuđene cigarete, prehrambeni proizvodi i manji iznos novca. Za počiniteljem se traga i protiv njega slijedi kaznena prijava.

U ponedjeljak, 15. ožujka 2010. godine u vremenu od 7 do 13.50 sati u Požegi, u ulici Dragutina Tadijanovića,izvršena je provala u obiteljsku kuću iz koje je otuđen ključ osobnog automobila. Potom je nepoznati počinitelj otišao u dvorište i pomoću otuđenog ključa odvezao osobni automobil „honda civic“, požeških registracijskih oznaka, u nepoznatom smjeru. Za počiniteljem se traga i protiv njega slijedi kaznena prijava.



Stranica