Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika policija05.jpg

 U srijedu, 26. siječnja 2011. godine oko 13 sati u Požegi, na raskrižju ulica Dr. Franje Tuđmana, Stjepana Radića, Republike Hrvatske i Kamenita vrata 51-godišnja vozačica osobnog automobila marke „škoda“, požeških registracijskih oznaka, udarila je u 11 godišnjaka koji je pretrčavao kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza i to dok je za njegov smjer kretanja

Foto: ilustracija

U srijedu, 26. siječnja 2011. godine oko 13 sati u Požegi, na raskrižju ulica Dr. Franje Tuđmana, Stjepana Radića, Republike Hrvatske i Kamenita vrata 51-godišnja vozačica osobnog automobila marke „škoda“, požeških registracijskih oznaka, udarila je u 11 godišnjaka koji je pretrčavao kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza i to dok je za njegov smjer kretanja na semaforu bilo crveno svjetlo. 11-godišnjak je lakše tjelesno ozlijeđen.

Isti dan oko 18.10 sati na državnoj cesti D-38, 40-godišnji vozač teretnog vozila marke „renault“, slavonskobrodskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika u putni kanal. Protiv 40-godišnjaka koji je lakše tjelesno ozlijeđen slijedi obavezni prekršajni nalog.

Tijekom protekloga dana zabilježena je i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi, u Mlinskoj ulici.



Stranica