U prometnim nesrećama troje ozlijeđenih

Slika auto_policija06.jpg

U petak, 28. siječnja 2011. godine, oko 16.12 sati, u Požegi u ulici Hrvatskih Branitelja 30-godišnji vozač osobnog automobila marke „renault“, prije stjecanja prava na upravljanje i pod

Foto: ilustracija

U petak, 28. siječnja 2011. godine, oko 16.12 sati, u Požegi u ulici Hrvatskih Branitelja 30-godišnji vozač osobnog automobila marke „renault“, prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola (1,51 g/kg), uslijed neprilagođene brzine udario je u osobni automobil koji se kretao ispred njega. On je lakše ozlijeđen i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

U subotu, 29. siječnja 2011. godine, oko 1.30 sati, u Požegi u ulici Pavla Radića 35-godišnji vozač osobnog automobila marke „opel“ požeških registracijskih oznaka uslijed neprilagođene brzine sletio je s kolnik u putni kanal. On je lakše ozlijeđen, a protiv njega slijedi obavezni prekršajni nalog.

Isti dan, oko 5.20 sati, u mjestu Novi Štitnjak 46-godišnji vozač (1,81 g/kg) osobnog automobila marke „opel“ požeških registracijskih oznaka uslijed neprilagođene brzine i vožnje pod utjecajem alkohola nije uspio zaustaviti vozilo zbog čega je udario u 25-godišnjeg pješaka koji se nalazio iza zaustavljenog „VW passata“, a potom i u vozilo.  Pješak je lakše tjelesno ozlijeđen, a protiv 46-godišnjeg počinitelja slijedi optužni prijedlog.



Stranica