Dva izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera

Slika policija01.jpg

U nedjelju, 13. veljače 2011. godine, oko 2.10 sati, u Velikoj u ulici Strossmayerovoj policijski službenici zaustavili su 30-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „audi“

Velika i Požega

Foto: ilustracija

 

U nedjelju, 13. veljače 2011. godine, oko 2.10 sati, u Velikoj u ulici Strossmayerovoj policijski službenici zaustavili su 30-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „audi“, požeških registracijskih oznaka, koji je upravljao vozilom dok mu je izrečena zabrana upravljanja vozilom B kategorije i kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,32 g/kg. Budući da  je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju policije do otrežnjenja. Protiv njega slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog.

Isti dan oko 4.50 sati u Požegi u ulici Sokolovoj zaustavljen je 27-godišnji vozač „opel vectre“ kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,66 g/kg i koji je također upravljao vozilom dok mu je izrečena zabrana upravljanja. On je smješten u posebnu prostoriju Policijske uprave do otrežnjenja, a protiv njega također slijedi optužni prijedlog i kaznena prijava.

Tijekom proteklog vikenda dogodila su se dva bijega s mjesta prometne nesreće u Požegi u ulici Eugena Kvaternika i u Deževcima, te dvije prometne nesreće s materijalnom štetom u Pakracu u ulici Krndije  i u Gradištu.



Stranica