Prometne nesreće

Slika policajac01.jpg

 U nedjelju, 20. veljače 2011. godine oko 13.45 sati u mjestu Gornja Obrijež 26-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,05 g/kg) osobnim automobilom „vw golf“, daruvarskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine sletio je s kolnika u putni kanal nakon čega je udario u betonski stup električne mreže koji je od udara pukao i pao u kanal. Protiv njega slijedi

Foto: ilustracija

U nedjelju, 20. veljače 2011. godine oko 13.45 sati u mjestu Gornja Obrijež 26-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,05 g/kg) osobnim automobilom „vw golf“, daruvarskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine sletio je s kolnika u putni kanal nakon čega je udario u betonski stup električne mreže koji je od udara pukao i pao u kanal. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tijekom vikenda zabilježili smo i četiri bijega s mjesta prometne nesreće (u Požegi, Pakracu, Lipiku i Jakšiću) te jednu prometnu nesreću s materijalnom štetom (u Brestovcu). Za napomenuti je da je očevidom prometne nesreće (nakon koje je vozač napustio mjesto događaja) u Pakracu, u ulici Aleja kestenova, utvrđeno je da je osobni automobil „opel calibra“, kutinskih registracijskih oznaka, otuđen u noći s četvrtka na petak 18./19. veljače 2011. godine u Novskoj. Nakon očevida vraćen je vlasniku.



Stranica