Dva bijega s mjesta prometne nesreće u Pakracu

Slika policija05.jpg

U ponedjeljak 28. veljače 2011. godine, u vremenu od 9.30 do 11 sati, u Pakracu u ulici Bolničkoj, na parkiralištu bolnice nepoznati vozač, nepoznatim vozilom udario je u osobni automobil marke „opel astra“, kutinskih registracijskih oznaka kojeg je parkirao 41-godišnji vozač. Policijski službenici tragaju za počiniteljem ove prometne nesreće koji je napustio

Foto: ilustracija

U ponedjeljak 28. veljače 2011. godine, u vremenu od 9.30 do 11 sati, u Pakracu u ulici Bolničkoj, na parkiralištu bolnice nepoznati vozač, nepoznatim vozilom udario je u osobni automobil marke „opel astra“, kutinskih registracijskih oznaka kojeg je parkirao 41-godišnji vozač. Policijski službenici tragaju za počiniteljem ove prometne nesreće koji je napustio mjesto događaja.

Isti dan oko 12.40 sati, u Pakracu na Trgu Josipa Bana Jelačića, 54-godišnji vozač osobnog automobila marke „citroen xsara“, daruvarskih registracijskih oznaka kretao se dijelom ulice gdje je dozvoljen promet samo vozilima s dozvolom te je udario 75-godišnjeg pješaka koji se nalazio na kolniku. Pješak je pao i lakše se ozlijedio, a vozač „xsare“ napustio je mjesto događaja, ali je naknadno pronađen. Protiv pješaka slijedi optužni prijedlog zbog nepropisnog zadržavanja na kolniku, a protiv vozača zbog nepoštivanja prometnog znaka, nepropisnog uključivanja u promet, napuštanja mjesta prometne nesreće i konzumiranja alkohola nakon prometne nesreće.



Stranica