Dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika policija05.jpg

U petak, 4. ožujka 2011. godine, oko 21.50 sati, u Požegi na raskrižju ulica Matice Hrvatske i Županijske 35-godišnji vozač osobnog automobila marke „mercedes“, požeških registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine

 

Foto: ilustracija

 

U petak, 4. ožujka 2011. godine, oko 21.50 sati, u Požegi na raskrižju ulica Matice Hrvatske i Županijske 35-godišnji vozač osobnog automobila marke „mercedes“, požeških registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine udario je vozilom u betonski stup. Protiv 35-godišnjeg vozača koji je lakše ozlijeđen slijedi obavezni prekršajni nalog.

U subotu, 5. ožujka 2011. godine, oko 5 sati, u mjestu Pasikovci 25-godišnji vozač osobnog automobila marke „renault megane“, riječkih registracijskih oznaka, uslijed umora izgubio je nadzor nad vozilom te sletio s kolnika i preletio preko odvodnog kanala. Vozač, protiv kojeg slijedi obavezni prekršajni nalog, i 23-godišnji putnik lakše su ozlijeđeni.

Dogodio se i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u subotu, 5. ožujka 2011. godine, oko 2.20 sati, u Požegi u ulici Miroslava Kraljevića. 40-godišnji vozač osobnog automobila marke „peugeot“, požeških registracijskih oznaka, kojemu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu  u koncentraciji od 1,56 g/kg, uslijed neprilagođene brzine sletio je vozilom s kolnika i udario u stup javne rasvjete, a potom i u stambeni objekt. Nakon toga 40-godišnjak je napustio mjesto prometne nesreće, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao, ali su ga policijski službenici pronašli i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Tijekom vikenda dogodile su se i tri prometne nesreće s materijalnom štetom u Požegi u ulici Franje Cirakija i Kralja Krešimira, te u Pleternici u ulici Josipa Bana Jelačića.



Stranica