Prometne nesreće

Slika auto_policija07.jpg

 U četvrtak 17. ožujka 2011. godine, oko 10.20 sati na LC 41023 između naselja Emovački Lug i Donji Emovci 28-godišnji vozač teretnog automobila marke „citroen“, koprivničkih registracijskih oznaka prilikom pretjecanja udario je u osobni automobil marke „citroen“, požeških registracijskih oznaka, kojim je nepropisno skretala 25-godišnja vozačica.

Foto: ilustracija

U četvrtak 17. ožujka 2011. godine, oko 10.20 sati na LC 41023 između naselja Emovački Lug i Donji Emovci 28-godišnji vozač teretnog automobila marke „citroen“, koprivničkih registracijskih oznaka prilikom pretjecanja udario je u osobni automobil marke „citroen“, požeških registracijskih oznaka, kojim je nepropisno skretala 25-godišnja vozačica. 25-godišnjakinja, protiv koje slijedi obavezni prekršajni nalog, i putnica iz vozila lakše su ozlijeđene.

Istog dana u vremenu od 9 do 9.30 sati, u Požegi u ulici Osječkoj na parkiralištu Opće županijske bolnice Požega nepoznati vozač, nepoznatim vozilom oštetio je osobni automobil marke „daewoo“, požeških registracijskih oznaka kojeg je prethodno parkirala 61-godišnja vozačica. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Također, zabilježene su i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom (u Požegi u ulici Republike Hrvatske i u Kaptolu u ulici Požeškoj).



Stranica