Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera

Slika palica_stop_policija.jpg

 U nedjelju, 20. ožujka 2011. godine oko 30 minuta nakon ponoći, u Požegi na Trgu Sv. Trojstva policijski službenici zaustavili su 27-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „opel“, požeških registracijskih oznaka za kojeg je utvrđeno da upravlja vozilom dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije, zbog čega protiv njega slijedi kaznena

Foto: ilustracija

U nedjelju, 20. ožujka 2011. godine oko 30 minuta nakon ponoći, u Požegi na Trgu Sv. Trojstva policijski službenici zaustavili su 27-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „opel“, požeških registracijskih oznaka za kojeg je utvrđeno da upravlja vozilom dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije, zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava. 27-godišnjaku je utvrđena i prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,44 g/kg, a budući da je prijetila opasnost da će nastaviti sa činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju Policijske uprave do otrežnjenja i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Isti dan oko 3.15 sati također u Požegi, u ulici Županijskoj  zaustavljen je 37-godišnji vozača „peugeota“, požeških registracijskih oznaka za kojeg je utvrđeno da upravlja vozilom dok mu je izrečena mjera zabrane upravljanja vozilom „B“ kategorije, te mu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,88 g/kg. I on je smješten je u posebnu prostoriju Policijske uprave, a protiv njega također slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog.



Stranica