Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera

Slika palica01.jpg

 U petak, 8. travanja 2011. godine oko 17.30 sati, u Požegi u ulici Hrvatskih branitelja u prometu je zaustavljen 28-godišnji vozač osobnog automobila marke „renault“, požeških registracijskih oznaka, koji je upravljao vozilom dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije. Budući da mu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u

Foto: ilustracija

U petak, 8. travanja 2011. godine oko 17.30 sati, u Požegi u ulici Hrvatskih branitelja u prometu je zaustavljen 28-godišnji vozač osobnog automobila marke „renault“, požeških registracijskih oznaka,  koji je upravljao vozilom dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije. Budući da mu je utvrđena prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,61 g/kg smješten je u posebnu prostoriju Policijske uprave do otrežnjenja, a protiv njega slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog.

Isti dan oko 20 sati, u Požegi u ulici Zagrebačkoj policijski službenici zaustavili su 24-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „mazda“, novogradiških registracijskih oznaka,  koji je upravljao vozilom dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije. Protiv njega slijedi kaznena prijava.



Stranica