Prometne nesreće

Slika auto_policija06.jpg

 U petak, 15. travnja 2011. godine oko 23.45 sati u mjestu Eminovci u ulici Vukovarskoj 42-godišnji vozač osobnog automobila marke “BMW“, švicarskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine sletio je vozilom s kolnika na zemljanu površinu nakon čega je vozilo udarilo u ogradu obiteljske kuće. Putnik i putnica iz vozila lakše su ozlijeđeni, a protiv

Foto: ilustracija

Tijekom vikenda zabilježili smo tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama (u mjestima Eminovci, Velika i na cesti Požega - Gornji Emovci):

U petak, 15. travnja 2011. godine oko 23.45 sati u mjestu Eminovci u ulici Vukovarskoj 42-godišnji vozač osobnog automobila marke “BMW“, švicarskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine sletio je vozilom s kolnika na zemljanu površinu nakon čega je vozilo udarilo u ogradu obiteljske kuće. Putnik i putnica iz vozila lakše su ozlijeđeni, a protiv 42-godišnjeg počinitelja slijedi obavezni prekršajni nalog.

U subotu, 16. travnja 2011. godine oko 2.30 sati u Velikoj u ulici Stjepana Radića 33-godišnji vozač osobnog automobila marke “opel astra“, kutinskih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine sletio je vozilom s kolnika i udario u stablo. Vozač i dvije putnice starosti 16 i 21 godinu lakše su ozlijeđeni, a protiv vozača slijedi optužni prijedlog.

Isti dan oko 13.40 sati na cesti između mjesta Požega i Gornji Emovci 72-godišnji vozač mopeda, požeških registracijskih oznaka, koji je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje, uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad mopedom i sletio s kolnika nakon čega su on i 67-godišnja suvozačica pali u putni kanal. 67-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, a protiv 72-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

Također, zabilježena su i dva bijega s mjesta prometne nesreće (u Kaptolu i u  Jakšiću):

U petak, 15. travnja 2011. godine oko 12.20 sati u Kaptolu u ulici Školskoj na zemljanom parkiralištu ispred prodavaonice, nepoznati vozač nepoznatim vozilom oštetio je osobni automobil marke „audi“, požeških registracijskih oznaka koji je prethodno parkirala 27-godišnjakinja. Policijski službenici utvrdili su da je prometnu nesreću počinila i napustila mjesto događaja 19-godišnjakinja iz Kaptola osobnim automobilom marke „škoda“, požeških registracijskih oznaka, zbog čega protiv nje slijedi optužni prijedlog.

U nedjelju, 17. travnja 2011. godine u vremenu od 10 do 20.45 sati u Jakšiću u ulici Kolodvorskoj na parkiralištu u dvorištu Osnovne škole nepoznati vozač nepoznatim vozilom oštetio je osobni automobil marke „opel astra“, požeških registracijskih oznaka, koji je parkirao 32-godišnjak. Policijski službenici tragaju za počiniteljem ove prometne nesreće.

Zabilježene su i tri prometne nesreće s materijalnom štetom (na lokalnoj cesti između mjesta Poloje i Bučje došlo je do slijetanja osobnog automobila s kolnika, u Velikoj u ulici Dr. Franje Tuđmana dogodila se prometna nesreća između dva osobna automobila, kao i u Požegi na Trgu Sv. Trojstva).



Stranica