Dovršeno kriminalističko istraživanje

Slika uhicenik01.jpg

 Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 37-godišnjak tijekom veljače i travnja ove godine provalio u dva ugostiteljska objekta na području Požege i iz njih otuđio

Foto: ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 37-godišnjak tijekom veljače i travnja ove godine provalio u dva ugostiteljska objekta na području Požege i iz njih otuđio cigarete i manje iznose.

Također je utvrđeno da je zajedno s 23-godišnjakom s područja Požege dana 17. travnja 2011. godine u Požegi u ulici Sokolovoj otuđio moped marke „peugeot“ u vlasništvu 51-godišnjaka, koji je potom sakrio u svojoj kući. Moped je pretragom pronađen i vraćen vlasniku.

Dan ranije, također u Požegi u ulici Vučjak njih dvojica su iz obiteljske kuće 59-godišnjak otuđili televizor i DVD uređaj. Zatim su prešli u susjedno gospodarskog dvorišta u vlasništvu 68-godišnjaka i iz njega otuđili bakrene dijelove kazana za rakiju, nekoliko buntova pocinčane žice i lance za vuču drva.

Utvrđeno je i da su njih dvojica tijekom travnja iz luna parka u Požegi u ulici Milke Trnine iz jedne poluprikolice otuđili 80 metara električnog kabela i dva automata za svijetlo. Protiv njih slijede posebna izviješća kao nadopune kaznenih prijava.



Stranica