U prometnoj nesreći dvoje teško ozlijeđenih

Slika auto_policija06.jpg

 U četvrtak 21. travnja 2011. godine oko 15.10 sati u mjestu Srednje Selo 41-godišnji vozač osobnog automobila marke „opel“, požeških registracijskih oznaka, uslijed nepropisnog pretjecanja sletio je vozilom s kolnika u putni kanal gdje se vozilo prevrnulo na krov. U ovoj prometnoj nesreći dvije su osobe teško tjelesno, a tri lakše ozlijeđene. Protiv počinitelja

Foto: ilustracija

U četvrtak 21. travnja 2011. godine oko 15.10 sati u mjestu Srednje Selo 41-godišnji vozač osobnog automobila marke „opel“, požeških registracijskih oznaka, uslijed nepropisnog pretjecanja sletio je vozilom s kolnika u putni kanal gdje se vozilo prevrnulo na krov. U ovoj prometnoj nesreći dvije su osobe teško tjelesno, a tri lakše ozlijeđene. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava.

Također, zabilježen je i jedan bijeg s mjesta prometne nesreće u Ugarcima.  Naime, tijekom noći sa srijede na četvrtak, 20./21. travnja 2011. godine nepoznati vozač, nepoznatim vozilom sletio je s kolnika i udario u žičanu ogradu s betonskim temeljem u vlasništvu 40-godišnjaka. Policijski službenici tragaju za počiniteljem.

Zabilježene su i  tri prometne nesreće s materijalnom štetom (u Požegi u ulici Sokolovoj prometna nesreća između dva osobna automobila, u ulici Bana Josipa Jelačića između motocikla i bicikla i u ulici Viktora Ivčića udar vozila u parkirano vozilo).



Stranica