Osmero ozlijeđenih u prometnim nesrećama

Slika policajac01.jpg

U subotu, 30. travnja 2011. godine oko 12 sati na državnoj cesti između Omanovca i Pakraca 44-godišnji vozač je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad osobnim automobilom „hyundai accent“, slavonskobrodskih registracijskih oznaka i sletio u putni kanal. U prometnoj nesreći 42-godišnja putnica iz vozila lakše je ozlijeđena. Protiv vozača slijedi

Foto: ilustracija

U subotu, 30. travnja 2011. godine oko 12 sati na državnoj cesti između Omanovca i Pakraca 44-godišnji vozač je zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad osobnim automobilom „hyundai accent“, slavonskobrodskih registracijskih oznaka i sletio u putni kanal. U prometnoj nesreći 42-godišnja putnica iz vozila lakše je ozlijeđena. Protiv vozača slijedi obavezni prekršajni nalog.

Istoga dana oko 18 sati u Badljevini, u ulici Tome Lujanca, 27-godišnji vozač traktorom „zetor“, daruvarskih registracijskih oznaka, kojemu je bila pridodana laka prikolica, skretao je u lijevo na kolni ulaz preko pune uzdužne linije. U tom trenutku u stražnji lijevi kotač traktora udario je osobni automobil „vw golf“, daruvarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 32-godišnji vozač, a koji je pretjecanje vršio preko pune uzdužne linije i unatoč postavljenom prometnom znaku „zabrana pretjecanja za sva vozila“. Od siline udara traktor se prevrnuo, a pet putnika iz lake prikolice ispalo je na kolnik i u putni kanal. U prometnoj nesreći dva putnika su teško ozlijeđena, a vozači i preostala tri putnika lakše su ozlijeđeni. Općinskom državnom odvjetništvu slijedi posebno izvješće.

Zabilježene su i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom (u Bjeliševcu i Lipiku) i četiri bijega s mjesta prometne nesreće (dva u Požegi te po jedno u Pleternici i Golobrdcima).



Stranica