Tijekom vikenda četiri prometne nesreće s ozlijeđenima

Slika auto_policija04.jpg

U petak, 6. svibnja 2011. godine, oko 11.40 sati u mjestu Blacko 41-godišnja vozačica osobnog automobila marke „škoda“, požeških registracijskih oznaka

 

Foto: ilustracija

U petak, 6. svibnja 2011. godine, oko 11.40 sati u mjestu Blacko 41-godišnja vozačica osobnog automobila marke „škoda“, požeških registracijskih oznaka, nije se kretala sredinom obilježene prometne trake zbog čega je sletjela u putni kanal i vozilo je udarilo u betonski stup. 41-godišnjakinja i dijete u vozilu lakše su ozlijeđeni, a protiv nje slijedi obavezni prekršajni nalog.

Isti dan, oko 13.30 sati u Požegi u ulici Orljavskoj 69-godišnji vozač osobnog automobila marke „VW“, požeških registracijskih oznaka, nepropisno se uključivao u promet s parkirališta zbog čega je u njega udario moped marke „peugeot“, požeških registracijskih oznaka, kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 32-godišnjak. Vozač mopeda pao je na kolnik i lakše se ozlijedio i protiv njega slijedi optužni prijedlog, a protiv 69-godišnjeg počinitelja obavezni prekršajni nalog.

U subotu, 7. svibnja 2011. godine, oko 55 minuta nakon ponoći u Trenkovu u ulici Mirogojskoj 19-godišnji vozač (0,66 g/kg) osobnog automobila marke „škoda“, požeških registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine i vožnje pod utjecajem alkohola izgubio je nadzor nad vozilom i sletio s kolnika. Vozilo je udarilo u betonski temelj, metalnu ogradu i betonski stup javne rasvjete. 19-godišnji počinitelj, protiv kojeg slijedi obavezni prekršajni nalog, teško je tjelesno ozlijeđen, a dvoje putnika iz vozila lakše.  

U nedjelju, 8. svibnja 2011. godine, 10 minuta nakon ponoći na ŽC 4115 u blizini mjesta Kaptol 46-godišnji vozač (0,75 g/kg) osobnog automobila marke „citroen“, požeških registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine sletio je vozilom s kolnika na poljoprivredno zemljište. Vozilo se više puta prevrnulo i 46-godišnjak, protiv kojeg slijedi optužni prijedlog teško je tjelesno ozlijeđen.



Stranica