Biciklijada u Allesu 2011.

Slika slike-vijesti/2011 godina/biciklijada.jpg

U subotu, 7. svibnja 2011. godine u vremenu od 10 do 12 sati, na prostoru parkirališta trgovačkog centra Alles u Požegi, u Industrijskoj ulici, u organizaciji navedenog trgovačkog centra i autoškole «Bonavia» te policijskih službenika PU požeško-slavonske održana je «Allesova biciklijada 2011», na kojoj je nastupilo 54 djece u dobi do 12 godina podijeljenih u dvije

Foto: PU požeško-slavonska

 

U subotu, 7. svibnja 2011. godine u vremenu od 10 do 12 sati, na prostoru parkirališta trgovačkog centra Alles u Požegi, u Industrijskoj ulici, u organizaciji navedenog trgovačkog centra i autoškole «Bonavia» te policijskih  službenika PU požeško-slavonske održana je «Allesova biciklijada 2011», na kojoj je nastupilo 54 djece u dobi do 12 godina podijeljenih u dvije starosne skupine i to do 9 i od 9 do 12 godina. Policijski službenici aktivno su pomogli i proveli natjecanje kao suci.

 

Već tradicionalno tvrtka Alles za najspretniju djecu vozače bicikla osigurala je prigodne nagrade i to za prvo mjesto u obje kategorije bicikle, dok su za drugo i treće mjesto u obje kategorije osigurane vrijedne nagrade.    

Tijekom cijelog dana za posjetitelje i djecu policijski službenici su organizirali prezentaciju uređaja i opreme koju policija koristi u svom radu. Tako se na prostoru policije mogao vidjeti «presretač» koji je izazvao pažnju kod starijih posjetitelja – vozača.

Simulator vožnje mopeda i motocikla, na kojemu su kontakt policajac Dražen Lednicki Krunoslav Strakoš organizirali natjecanje za djecu, izazvao je veliku zainteresiranost, a natjecalo se više desetaka djece pri čemu je svakom sudioniku uručena prigodna nagrada.

Za uspješno provedenu biciklijadu tvrtka Alles PU Požeško-slavonskoj, PP Požegi i policijskim službenicima Dinku Šulc i Goranu Matijević za osobiti doprinos u organizaciji natjecanje i sudjelovanje na do svim sada održanim biciklijadama uručila je zahvalnice.



Stranica