Sigurno u prometu 2011.

Slika slike-vijesti/2011 godina/biciklijada_brestovac.jpg

U subotu, 07. svibnja u vremenu od 08.30 do 11.00 sati u prostorijama Osnovne škole D. Lermana u Brestovcu i na obližnjem igralištu održano je Županijsko natjecanje«Sigurno u prometu 2011».

Brestovac

Foto: PU požeško-slavonska

U subotu, 6. svibnja u vremenu od 08.30 do 11.00 sati u prostorijama Osnovne škole D. Lermana u Brestovcu i na obližnjem igralištu održano je Županijsko natjecanje«Sigurno u prometu 2011».

U natjecanju je sudjelovalo pet osnovnih škole s područja Policijske postaje Požega, a ukupno je bilo 20 natjecatelja.

Policijski službenici Policijske uprave požeško-slavonske i Policijske postaje Požega bili su aktivno uključeni u provođenje natjecanja iz poznavanja prometnih propisa za učenike V. razreda te praktične vještine upravljanja biciklom, odnosno pružili su pomoć organizatoru u vidu suđenja.

Ukupan pobjednik natjecanja po školama je OŠ D.Lermana iz Brestovca, drugo mjesto je zauzela OŠ Mladost iz Jakšića, treće OŠ D.Cesarić, četvrto OŠ A.Kanižlića, a posljednje peto OŠ I.G.Kovačić iz Velike.

Prvo mjesto kod djevojčica osvojila je Pus Sara, drugo Nikić Čakar Laura, dok je treće zauzela Žlić Maja. Kod dječaka najbolji je bio Babić Dino, drugi Bilmez Ivan, a treći Markanjević Matej.

Najbolje plasirani s ovog natjecanja predstavljat će našu Županiju na državnom natjecanju koje će biti održano tijekom mjeseca lipnja u Puli.



Stranica