Prometne nesreće

Slika policija03.jpg

 U srijedu, 11. svibnja 2011. godine oko 20.10 sati, u Velikoj u ulici Hrvatskih branitelja 26-godišnji vozač osobnog automobila marke „seat“, novogradiških registracijskih oznaka, uslijed nepropisne brzine kretanja i nepropisnog pretjecanja udario je u neosigurani i neregistrirani traktor kojim je ispred njega upravljao 55-godišnjak. 26-godišnji počinitelj ove prometne

Foto: ilustracija

U srijedu, 11. svibnja 2011. godine oko 20.10 sati, u Velikoj u ulici Hrvatskih branitelja 26-godišnji vozač osobnog automobila marke „seat“, novogradiških registracijskih oznaka, uslijed nepropisne brzine kretanja i nepropisnog pretjecanja udario je u neosigurani i neregistrirani traktor kojim je ispred njega upravljao 55-godišnjak. 26-godišnji počinitelj ove prometne nesreće, protiv kojeg slijedi optužni prijedlog, i putnik iz vozila lakše su ozlijeđeni. Protiv vozača traktora također slijedi optužni prijedlog zbog upravljanja neosiguranim i neregistriranim vozilom.

Istoga dana oko 10 sati u Pleternici na Trgu Zrinskih i Frankopana na parkiralištu nepoznati počinitelj, nepoznatim vozilom oštetio je osobni automobil marke „seat cordoba“, požeških registracijskih oznaka, koji je prethodno parkirala 67-godišnjakinja. Policijski službenici tragaju za počiniteljem ove prometne nesreće koji je napustio mjesto događaja.



Stranica