Naršavanje javnog reda i mira u Vilić Selu

Slika auto_policija04.jpg

 U četvrtak, 12. svibnja 2011. godine oko 15.50sati u Vilić Selu, 64-godišnjakinja pod utjecajem alkohola (0,87 g/kg) vikala je na susjeda koji je ispred kuće čistio odvodni kanal nakon čega ga je kamenom pogodila u rame. Zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja zadržana je u prostorijama policije do otrežnjenja nakon čega je puštena. Protiv nje slijedi

Foto: ilustracija

U četvrtak, 12. svibnja 2011. godine oko 15.50sati u Vilić Selu, 64-godišnjakinja pod utjecajem alkohola (0,87 g/kg) vikala je na susjeda koji je ispred kuće čistio odvodni kanal nakon čega ga je kamenom pogodila u rame. Zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja zadržana je u prostorijama policije do otrežnjenja nakon čega je puštena. Protiv nje slijedi optužni prijedlog.

Istoga dana oko 20.20 sati, također u Vilić Selu, 66-godišnjak pod vidnim utjecajem alkohola nepoznatim predmetom je gađao susjedovu kuću te je vikao i galamio. Nakon dolaska policijskih službenika oglušio se na naredbu da prestane s narušavanjem te je počeo vrijeđati policijske službenike. Zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja uhićen je i zadržan u prostorijama policije. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.



Stranica