Dijialog u prevenciji rizičnih ponašanja

Slika slike-vijesti/2011 godina/predavanje_pl.jpg

U petak, 13. svibnja 2011. godine povodom Međunarodne godine mladih s geslom «DIJALOG I MEĐUSOBNO RAZUMIJEVANJE» u prostorijama OŠ „Fra Kaje Adžić“ u Pleternici

Pleternica

Foto: PU požeško-slavonska

U petak, 13. svibnja 2011. godine povodom Međunarodne godine mladih s geslom «DIJALOG I MEĐUSOBNO RAZUMIJEVANJE» u prostorijama OŠ „Fra Kaje Adžić“ u Pleternici na temu «DIJALOG U PREVENCIJI RIZIČNIH PONAŠANAJA» diplomirani psiholog gđa. Magdalena Živković i kontakt policajac PP Pleternica  Josip Petković održali su predavanje.

Na predavanju su uz predstavnike škole i policije bili prisutni i predstavnici udruge Naša djeca, mediji i oni najvažniji učenici VIII. razreda.

Gđa. Magdalena Živković osvrnula se na više problematičnih tema poput: Odrastanje i rizična ponašanja mladih, Dijalog u obitelji, Važnost dijaloga u prevenciji rizičnih ponašanja, Pogled u sebe i oko sebe, dok su se kontakt policajac Josip Petković i policijski službenik za prevenciju Siniša Sabljak  uključili u dio predavanja koji se odnosio na čl. 95. „Obiteljskog zakona“ tj. na temu Odgovornost mladeži za kažnjiva ponašanja u Republici Hrvatskoj te čl.19. i 20. „Zakona o prekršajima protiv JRM-a“.



Stranica