Prometne nesreće

Slika policija05.jpg

U petak, 13. svibnja 2011. godine, oko 10.10 sati u mjestu Dobrovac u ulici Kralja Tomislava 55-godišnji vozač osobnog automobila marke „opel vectra“, zagrebačkih registracijskih oznaka, zbog oduzimanja prednosti prolaska udario je u osobni automobil marke „fiat uno“, kutinskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 59-godišnji vozač. Vozač „fiata“ i dvije

Foto: ilustracija

U petak, 13. svibnja 2011. godine, oko 10.10 sati u mjestu Dobrovac u ulici Kralja Tomislava 55-godišnji vozač osobnog automobila marke „opel vectra“, zagrebačkih registracijskih oznaka, zbog oduzimanja prednosti prolaska udario je u osobni automobil marke „fiat uno“, kutinskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 59-godišnji vozač. Vozač „fiata“ i dvije putnica iz vozila lakše su ozlijeđene, a protiv 55-godišnjeg počinitelja slijedi obavezni prekršajni nalog.

U nedjelju, 15. svibnja 2011. godine, oko 15 sati u mjestu Sulkovci 52-godišnji vozač (1,52 g/kg), koji je upravljao prije stjecanja prava na upravljanje traktorom, požeških registracijskih oznaka, oduzeo je prednost prolaska 42-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „dacia“, također požeških registracijskih oznaka, zbog čega je osobni automobil udario u traktor i traktor je sletio u putni kanal. Vozač traktora, protiv kojeg slijedi optužni prijedlog, i putnica iz vozila lakše su ozlijeđeni. 

Zabilježen je i bijeg s mjesta prometne nesreće (u mjestu  Alilovci) te dvije prometne nesreće s materijalnom štetom (u Pleternici u ulici Ivana Šveara i u  Kuli u ulici Stjepana Radića).



Stranica