Prometne nesreće

Slika policija03.jpg

 U petak, 20. svibnja 2011. godine, oko 19.45 sati u Jakšiću u ulici Osječkoj 35-godišnji vozač traktora marke „ursus“, požeških registracijskih oznaka, kojemu je bilo pridodano priključno vozilo cisterna nepropisno se uključivao u promet s kolnog ulaza zbog čega je u njega udario 21-godišnji vozač (0,86 g/kg) mopeda marke „peda“ također požeških

Foto: ilustracija

U petak, 20. svibnja 2011. godine, oko 19.45 sati u Jakšiću u ulici Osječkoj 35-godišnji vozač traktora marke „ursus“, požeških registracijskih oznaka, kojemu je bilo pridodano priključno vozilo cisterna nepropisno se uključivao u promet s kolnog ulaza zbog čega je u njega udario 21-godišnji vozač (0,86 g/kg) mopeda marke „peda“ također požeških registracijskih oznaka. Vozač mopeda i 19-godišnji putnik s mopeda teško su ozlijeđeni, zbog čega protiv 35-godišnjeg počinitelja slijedi kaznena prijava.

Tijekom vikenda zabilježene su i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom (na D-51 u blizini mjesta Daranovci, te u mjestima Vesela, Čaglin i Donji Emovci).



Stranica