Dvije prometne nesreće

Slika policajac03.jpg

 U srijedu, 1. lipnja 2011. godine oko 12.45 sati u mjestu Prekopakra u ulici Stjepana Širca 49-godišnja vozačica osobnog automobila marke „VW golf“

 

Foto: ilustracija

U srijedu, 1. lipnja 2011. godine oko 12.45 sati u mjestu Prekopakra u ulici Stjepana Širca 49-godišnja vozačica osobnog automobila marke „VW golf“, daruvarskih registracijskih oznaka uslijed nedržanja strane kretanja i vožnje pod utjecajem alkohola (1,57 g/kg) sletjela je s kolnika i udarila u prometni znak koji označava naseljeno mjesto, a potom i u crijep složen na paleti. Protiv 49-godišnjakinje, koja je lakše ozlijeđena, slijedi optužni prijedlog.

Isti dan, oko 14.55 sati u Požegi u ulici Zagrebačkoj 21-godišnja vozačica osobnog automobila marke „fiat stilo“, zagrebačkih registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom i sletjela s kolnika. Nakon slijetanje vozilo je udarilo u potporni zid od betonskih blokova, kolni ulaz i tri čempresa. Protiv 21-godišnjakinje, koja je lakše ozlijeđena, slijedi obavezni prekršajni nalog.



Stranica