Ostali događaji tijekom vikenda

Slika auto_policija06.jpg

 U petak, 17. lipnja 2011. godine oko 19.30 sati u Kutjevu, u ulici Republike Hrvatske, u ugostiteljskom objektu 39-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,55 g/kg) verbalno je napao uposlenika koji mu je odbio poslužiti alkoholno piće, a po dolasku policijskih službenika započeo ih je vrijeđati. Zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja zadržan je u posebnoj

Foto: ilustracija

U petak, 17. lipnja 2011. godine oko 19.30 sati u Kutjevu, u ulici Republike Hrvatske, u ugostiteljskom objektu 39-godišnjak pod utjecajem alkohola (2,55 g/kg) verbalno je napao uposlenika koji mu je odbio poslužiti alkoholno piće, a po dolasku policijskih službenika započeo ih je vrijeđati. Zbog opasnosti od nastavka činjenja prekršaja zadržan je u posebnoj prostoriji policije do otrežnjenja. Protiv njega slijedi  optužni prijedlog.

U nedjelju, 19. lipnja 2011. godine oko 16.40 sati u Pleternici, na Trgu Zrinskog i Frankopana, 56-godišnjak je vrijeđao policijskog službenika nezadovoljan nemogućnošću parkiranja vozila na cesti. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Istoga dana oko 22 sata u Japagi, u ulici Hrvatskih branitelja, 40-godišnjakinja je bez povoda verbalno napala 33-godišnjakinju. Protiv nje slijedi optužni prijedlog.

Tijekom vikenda zabilježena su i dva nasilnička ponašanja u obitelji (u Pleternici i Potočanima).



Stranica