Napad na policijskog službenika

Slika policija05.jpg

U srijedu, 22. lipnja 2011. godine oko 4 sata ujutro u Čaglinu, u Kolodvorskoj ulici, 33-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,64 g/kg), zbog ranijih nesuglasica, verbalno je napao 31-godišnjaka koji ga je potom tjelesno napao. Kako je 33-godišnjak prijetio da će zapaliti svoje vozilo i obzirom da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja uz

Foto: ilustracija

U srijedu, 22. lipnja 2011. godine oko 4 sata ujutro u Čaglinu, u Kolodvorskoj ulici, 33-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,64 g/kg), zbog ranijih nesuglasica, verbalno je napao 31-godišnjaka koji ga je potom tjelesno napao. Kako je 33-godišnjak prijetio da će zapaliti svoje vozilo i obzirom da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja uz uporabu sredstava prisile priveden je u prostorije policije gdje je zadržan do otrežnjenja. Protiv obojice slijedi optužni prijedlog.

Istom prilikom policijske službenike je vrijeđao 24-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,67 g/kg), a obzirom da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja zadržan je u prostorijama policije do otrežnjenja. Protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Odmah nakon navedenog postupanja 19-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,52 g/kg) stao je ispred službenog vozila i nije mu dopustio izlazak s parkirališta. Nakon što se oglušio na izdana upozorenja i naredbe prilikom uporabe sredstava prisile 19-godišnjak je tjelesno napao policijskog službenika. Prilikom postupanja prema njemu policijske službenike je sprječavao 25-godišnjak pod utjecajem alkohola (1,59 g/kg). Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv 19-godišnjaka slijedi kaznena prijava zbog napada na policijskog službenika, a protiv 25-godišnjaka zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti.



Stranica