Prijem policijskih službenika-vježbenika

Slika slike-vijesti/2011 godina/prijem_vjezbenika/foto 001.jpg

Foto: PU požeško-slavonska

Jutros je Policijska uprava požeško-slavonska postala „bogatija“ za četiri nova policijska službenika-vježbenika koje je njihov prvi radni dan dočekao načelnik Policijske uprave Nikola Janković sa suradnicima.

U govoru dobrodošlice od strane čelništva Policijske uprave, vježbenicima je ukazano na važnost i odgovornost u obavljanju policijskog posla. 

Navedenih četvorica policijskih službenika - vježbenika uspješno su završili Program obrazovanja odraslih za zanimanje policajac na Policijskoj akademiji, a raspoređeni su u Policijsku upravu požeško-slavonsku i to u Policijske postaje Pakrac i Pleternica te Interventnu jedinicu policije.

Ovom su im prilikom načelnik PU Nikola Janković sa suradnicima čestitali na uspješnom završetku Programa prekvalifikacije.

Isti su također upoznati da im vježbenički staž traje 6 mjeseci za koje će vrijeme imati svoje mentore. Istaknuto je da će se za mentore odabrati policijski službenici koji će im zbog svog dugogodišnjeg iskustva u policijskom poslu, pomoći u svladavanju svih zadaća, te da se, kako svojim mentorima, tako i drugim policijskim službenicima slobodno obrate sa svim pitanjima i nejasnoćama, kako bi po završetku vježbeničkog rada i polaganja državnog stručnog ispita, postali što bolji policijski službenici i u budućnosti doprinosili kvaliteti rada i sigurnosti sredine u kojoj će raditi.



Stranica