Troje ozlijeđenih u prometnim nesrećama

Slika policija05.jpg

 U utorak, 5. srpnja 2011. godine oko 14.50 sati u mjestu Jaguplije 57-godišnjak koji je upravljao neregistriranom „opel corsom“ uslijed neprilagođene brzine udario je u „renault 19“

Foto: ilustracija

U utorak, 5. srpnja 2011. godine oko 14.50 sati u mjestu Jaguplije 57-godišnjak koji je upravljao neregistriranom „opel corsom“ uslijed neprilagođene brzine udario je u „renault 19“ kojim je upravljao 37-godišnjak, nakon čega je „renault „ sletio u putni kanal i 33-godišnja putnica lakše je ozlijeđena. Protiv počinitelja slijedi optužni prijedlog.

Isti dan oko 15.20 sati, u Pleternici u ulici Bana Josipa Jelačića 21-godišnji vozač osobnog automobila marke „audi“, požeških registracijskih oznaka, prešao je vozilom na suprotni kolnički trak zbog čega je u njega udario „mercedes“, također požeških registracijskih oznaka, kojim je upravljao 26-godišnjak. Nakon udara „audi“ je odbačen na zemljano proširenje gdje je udario u drugi parkirani osobni automobil marke „audi“. Od siline udara parkirani osobni automobil je odbačen na metalnu ogradu, a potom je udario u 72-godišnjaka i pritom ga lakše ozlijedio. Protiv 21-godišnjeg počinitelja slijedi obavezni prekršajni nalog.    

Nešto kasnije, oko 19 sati, u mjestu Tekić 54-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „renault clio“, požeških registracijskih oznaka uslijed nepropisnog uključivanja u promet udarila je u neregistrirani i neosigurani motocikli marke „yamaha“ kojim je bez zaštitne kacige upravljao 16-godišnjaka prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilima. 16-godišnjak je s motociklom sletio u putni kanal i lakše se ozlijedio, a protiv njega slijedi optužni prijedlog, Protiv 54-godišnje počiniteljice ove prometne nesreće slijedi obavezni prekršajni nalog.



Stranica