U prometnim nesrećama troje ozlijeđenih

Slika policija05.jpg

U subotu, 16. srpnja 2011. godine, oko 14.27 sati, u Požegi u ulici Dubrovačkoj 45-godišnja vozačica osobnog automobila marke „opel“, požeških registracijskih oznaka, uslijed

Foto: ilustracija

U subotu, 16. srpnja 2011. godine, oko 14.27 sati, u Požegi u ulici  Dubrovačkoj 45-godišnja vozačica osobnog automobila marke „opel“, požeških registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine udarila je vozilom u 60-godišnju biciklisticu koja je pala na kolnik i lakše se ozlijedila. Protiv 45-godišnjakinje slijedi obavezni prekršajni nalog.

U nedjelju, 17. srpnja 2011. godine, oko 10.50 sati, na cesti ŽC-4030 između mjesta Kutjevo i Orahovica 47-godišnji vozač osobnog automobila marke „vw passat“ uslijed nepropisnog pretjecanja udario je u osobni automobil „VW  golf“ kojim ga je već pretjecao 49-godišnji vozač (1,01 g/kg), zbog čega je „vw passat“ sletio s kolnika niz padinu i zaustavio se udarom u stablo. 47-godišnji počinitelj lakše je ozlijeđen, a protiv obojice slijedi optužni prijedlog.

Isti dan, oko 16.50 sati, na cesti ŽC-4253 između Požege i Mihaljevaca, 36-godišnji vozač motocikla marke „suzuki“, požeških registracijskih oznaka, uslijed neprilagođene brzine sletio je s kolnika i teško se ozlijedio, a protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog neprilagođene brzine i odbijanja alkotesta.

Tijekom vikenda zabilježen je i bijeg s mjesta prometne nesreće (na D-5 između mjesta Pakrac i Omanovac) i osam prometnih nesreća s materijalnom štetom (tri u Požegi u ulicama Njemačkoj, Osječkoj i Dr. Franje Tuđmana, dvije u Lipiku u ulicama Matije Gupca i Frankopanskoj te po jedna u Pakracu u ulici Matije Gupca, u Pleternici u ulici Matije Gupca i u mjestu Skenderovci).



Stranica