U tri prometne nesreće sedmero ozlijeđenih

Slika policija03.jpg

 U srijedu, 20. srpnja 2011. godine, oko 8.25 sati, u Požegi na raskrižju ulica Matice hrvatske, Sokolove i Matije Gupca 82-godišnji biciklista oduzeo je prednost prolaska 50-godišnjem

Foto: ilustracija

U srijedu, 20. srpnja 2011. godine, oko 8.25 sati, u Požegi na raskrižju ulica Matice hrvatske, Sokolove i Matije Gupca 82-godišnji biciklista oduzeo je prednost prolaska 50-godišnjem vozaču osobnog automobila marke „opel astra“, požeških registracijskih oznaka, zbog čega je bicikli udario u automobil i biciklista je pao na kolnik. Protiv bicikliste koji je lakše ozlijeđen slijedi optužni prijedlog.

Isti dan, oko 19.20 sati, na ŽC-4117 između Kutjeva i Bekteža 42-godišnji državljanin Njemačke uslijed neprilagođene brzine izgubio je nadzor nad osobnim automobilom marke „opel“, njemačkih registracijskih oznaka, zbog čega je sletio u putni kanal. U ovoj prometnoj nesreći jedna osoba je teško, a dvije lakše ozlijeđene, a protiv 42-godišnjeg počinitelja slijedi kaznena prijava.

Nešto kasnije, oko 19.50 sati, u Požegi na raskrižju ulica Vukovarske i Alojzija Stepinca 46-godišnji vozač, koji je upravljao neosiguranom „opel astrom“, požeških registracijskih oznaka,  prije stjecanja prava na upravljanje, zbog oduzimanja prednosti prolaska udario je u osobni automobil marke „vw passat“ također požeških registracijskih oznaka kojim je upravljala 36-godišnjakinja. U prometnoj nesreći vozači i 9-godišnje dijete iz „passata“ lakše su ozlijeđeni. Protiv 46-godišnjaka slijedi optužni prijedlog.

Tijekom proteklog dana zabilježena je i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi na Trgu sv. Trojstva.



Stranica