Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika slike-vijesti/2011 godina/prometna_d-38.jpg

U četvrtak, 21. srpnja 2011. godine, oko 10 sati, u Drškovcima u ulici Braće Radić 17-godišnji biciklista, koji je u lijevoj ruci nosio knjige i na taj način umanjio stabilnost upravljanja

Foto: ilustracija

U četvrtak, 21. srpnja 2011. godine, oko 10 sati, u Drškovcima u ulici Braće Radić 17-godišnji biciklista, koji je u lijevoj ruci nosio knjige i na taj način umanjio stabilnost upravljanja biciklom, obilazeći pješake naišao je na dio kolnika na kojem su izvođeni radovi uslijed čega je pao i teško se ozlijedio. Slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež.

Isti dan oko 19.05 sati na D-38, između mjesta Blacko i Vesela 23-godišnji vozač osobnog automobila marke „fiat bravo“, bjelovarskih registracijskih oznaka, koji je na priključnom vozilu prevozio osobni automobil „fiat bravu“, uslijed preopterećenosti i nedovoljno pričvršćenog tereta izgubio je nadzor nad skupom vozila nakon čega je „fiat brava“ ispala s priključnog vozila i udarila u osobni automobil „opel zafiru“, austrijskih registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 42-godišnjak. Nakon toga u „opel zafiru“ udario je i osobnim automobil „dacia logan“ slavonskobrodskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 30-godišnji vozač. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 42-godišnji vozač „opel zafire“,  a lakše troje putnika starosti 2, 15 i 33 godine iz njegovog vozila. Protiv 23-godišnjaka slijedi kaznena prijava za kazneno djelo „Izazivanje prometne nesreće“.



Stranica