Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera

Slika //auto_policija.jpg

U petak, 12. kolovoza 2011. godine, oko 15.45 sati u mjestu Korita policijski službenici zaustavili su 25-godišnjeg vozača osobnog automobila marke

 

Foto: ilustracija

 

U petak, 12. kolovoza 2011. godine, oko 15.45 sati u mjestu Korita policijski službenici zaustavili su 25-godišnjeg vozača osobnog automobila marke „VW golf“, kutinskih registracijskih oznaka, kojemu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije, zbog čega protiv njega slijedi kaznena prijava.

U nedjelju, 14. kolovoza 2011. godine, oko 5.35 sati u Požegi u ulici Antuna Kanižlića u prometu je zaustavljen 37-godišnji vozača osobnog automobila marke „peugeot“, požeških  registracijskih oznaka, kojemu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilom B kategorije, a utvrđena mu je i prisutnost alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,42 g/kg. Budući da je prijetila opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja smješten je u posebnu prostoriju Policijske uprave do otrežnjenja, a protiv njega slijedi kaznena prijava i optužni prijedlog.



Stranica