Tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika auto_policija07.jpg

U subotu, 13. kolovoza 2011. godine, oko 9.30 sati, u Požegi u ulici Dubrovačkoj 32-godišnja vozačica osobnog automobila marke „VW golf“, požeških registracijskih oznaka, udarila je u drugi „VW golf“

 

Foto: ilustracija

U subotu, 13. kolovoza 2011. godine, oko 9.30 sati, u Požegi u ulici Dubrovačkoj 32-godišnja vozačica osobnog automobila marke „VW golf“, požeških registracijskih oznaka, udarila je u drugi „VW golf“, također požeških registracijskih oznaka, kojim se nepropisno u promet uključivao 66-godišnji vozač. Oboje su lakše ozlijeđeni, a protiv 66-godišnjeg počinitelja slijedi obavezni prekršajni nalog.

Isti dan, oko 11.20 sati u Požegi u ulici Frankopanskoj 44-godišnja vozačica osobnog automobila marke „škoda“, požeških registracijskih oznaka uslijed upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola (2,34 g/kg) prešla je vozilom na prometni trak za vozila iz suprotnog smjera te udarila u osobni automobil marke „kia pride“ kojim je upravljao 59-godišnjak. On je teško ozlijeđen, a protiv 44-godišnje počiniteljice slijedi kaznena prijava.

U ponedjeljak, 15. kolovoza 2011. godine, oko 15 sati, u Velikoj u ulici Dr. Franje Tuđmana 42-godišnji vozač teretnog automobila marke „VW“, požeških registracijskih oznaka, započeo je skretanje, a da nije propustio 29-godišnjeg vozača motocikla marke „yamaha“, također požeških registracijskih oznaka. Motociklista je prilikom kočenja pao s motocikla i lakše se ozlijedio. Protiv 42-godišnjeg počinitelja slijedi optužni prijedlog, a protiv motocikliste opći prekršajni nalog jer nije nosio homologiranu zaštitnu kacigu.

Također su se tijekom vikenda dogodila tri bijega s mjesta prometne nesreće u Biškupcima, Donjim Gučanima i u Pleternici u ulici Ivana Šveara te jedna prometna nesreća s materijalnom štetom u Zagrađu.



Stranica