Prometne nesreće

Slika auto_policija.jpg

U utorak, 16. kolovoza 2011. godine, oko 18 sati u Pakracu na Trgu dr. Franje Tuđmana 47-godišnji vozač osobnog automobila marke „renault clio“

 

Foto: ilustracija

U utorak, 16. kolovoza 2011. godine, oko 18 sati u Pakracu na Trgu dr. Franje Tuđmana 47-godišnji vozač osobnog automobila marke „renault clio“, daruvarskih registracijskih oznaka, oduzeo je prednost prolaska 60-godišnjoj biciklistici te udario vozilom u prednji kotač bicikla. Biciklistica je pala na kolnik i lakše se ozlijedila, a protiv 47-godišnjeg počinitelja slijedi obavezni prekršajni nalog.

Isti dan dogodila su se i dva bijega s mjesta prometne nesreće. Oko 6 sati, u Eminovcima u ulici Vukovarskoj na parkiralištu nepoznati vozač, nepoznatim vozilom udario je u parkirani osobni automobil marke „VW golf“, požeških registracijskih oznaka, i time oštetio 60-godišnjaka. Operativnim radom policijski službenici pronašli su 31-godišnjeg počinitelja koji je u trenutku nesreće upravljao osobnim automobilom marke „renault laguna“, požeških registracijskih oznaka, i protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Navečer oko 22 sata u Požegi u ulici Pape Ivana Pavla II 26-godišnji vozač osobnog automobila marke „VW golf“, požeških registracijskih oznaka, nepropisno se uključujući u promet udario je u „audi“, dubrovačkih registracijskih oznaka, koji je prethodno parkirao 27-godišnjak. 26-godišnji počinitelj napustio je mjesto prometne nesreće, ali je ubrzo pronađen i protiv njega slijedi optužni prijedlog.  

Dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Pleternici u ulici Matije Gupca.



Stranica