Prometne nesreće u Pakracu i Eminovcima

U petak, 29. svibnja oko 16.40 sati u Pakracu, u ulici Augusta Cesarca, 24-godišnji vozač prilikom nepropisnog pretjecanja

U petak, 29. svibnja oko 16.40 sati u Pakracu, u ulici Augusta Cesarca, 24-godišnji vozač prilikom nepropisnog pretjecanja osobnim automobilom „zastava 101“, daruvarskih registracijskih oznaka, udario je u osobni automobil  „renault megane“, daruvarskih registracijskih oznaka, koji je u tom trenutku propisno vršio radnju skretanja u lijevo na kolni ulaz. U prometnoj nesreći 35-godišnji putnik iz „zastave“ zadobio je lake tjelesne ozljede.
 
U subotu, 30. svibnja oko 21.55 sati u Eminovcima, u Vukovarskoj ulici, 49-godišnji vozač osobnim automobilom „renault megane“, osječkih registracijskih oznaka, prešao je na suprotni prometni trak i udario osobni automobil „vw golf“, požeških registracijskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnjak. Nakon udara došlo je do odbacivanja oba vozila u putni kanal. Tom prilikom 49-godišnjak je zadobio lake, a 26-godišnji vozač teške tjelesne ozljede.


Stranica